Krillovo olje, 60 želatink
  • Krillovo olje, 60 želatink
  • Krillovo olje, 60 želatink
  • Krillovo olje, 60 želatink
  • Krillovo olje, 60 želatink

Krillovo olje, 60 želatink

27,40 €
Količina
0 review(s)

- Krepi srce in krvožilni sistem

- Vsebuje enega najmočnejših antioksidantov

- Podpira regeneracijo jeter

- Ima nevroprotektivni učinek

- Ima močan protivnetni učinek

- Podpira zdravljenje degenerativnih in kožnih bolezni (atopija, seboreja)

- Pomirja potek kožnih alergij (odlično za alergike in kot podpora za zdrave sklepe)

- Zavira napredovanje ledvične odpovedi

- Razstruplja telo

- Povečuje imuniteto

        

alergije

Živčni sistem

pa_nerwowy.png

Odpor

pa_odpornosc.png

Odrasli psi

Srce in cirkulacijski sistem

pa_serce.png

Usnje in lasje

pa_skora.png

Starejši psi

Mladički

BARF dieta

Prehransko dopolnilo za pse, ki obogati prehrano z visoko prebavljivimi kislinami iz družine Omega-3, fosfolipidi in antioksidanti.

Kapsule vsebujejo olje antarktičnega krila Euphausia superba . Edinstven morski rak, podoben kozici, naseljuje najčistejše vode na Zemlji - antarktične vode, ki so izven dosega industrijskih con. Ribolov krila, ki vsebuje Krill Oil, izvajajo samo specializirane enote z okolju prijaznimi metodami. Zaradi številnih zdravju koristnih snovi je zelo dragocena sestavina prehrane.

 

Aktivne sestavine v 1 kapsuli
Omega-3 maščobne kisline
Eikozapentaenojska kislina (EPA) 110 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 70 mg
Fosfolipidi 240 mg
astaksantin 109 ppm

Game Dog Krill Oil se priporoča za: mladičke, odrasle, aktivne in športne pse.

Posebej priporočljivo za : pasme, ki so nagnjene k boleznim srčne mišice. Pri psih z oslabljenim imunskim sistemom z boleznijo jeter in ledvic. Zaradi protivnetnega učinka uporaba pripravka podpira zdravljenje kožnih vnetij, degenerativnih bolezni sklepov in hrbtenice ter alergij.

Dodatek ni vir fluorida ali vitaminov A in D.

 Eikozapentaenojska kislina (EPA) in dokozaheksaenojska kislina (DHA) spadata v skupino esencialnih maščobnih kislin (EFA) iz družine omega-3.

Imajo protivnetne in analgetične lastnosti pri degenerativnih boleznih sklepov in hrbtenice. Povzročajo zmanjšanje proizvodnje pro-vnetnih citokinov, zmanjšajo pa tudi aktivnost encimov, ki razgrajujejo hrustanec. Njihove protivnetne lastnosti se uporabljajo tudi za lajšanje simptomov srbečih kožnih bolezni, kot so atopija, seboreja

Poleg tega omega-3 maščobne kisline podpirajo delo srca in obtočil. Imajo antitrombotični učinek in izboljšajo širjenje krvnih žil. Pozitivno vplivajo na živčni sistem, saj zagotavljajo pravilno prevajanje impulzov, ki so odgovorni za pravilno delovanje mišic, na primer srčne mišice.

Pri starejših kislini EPA in DHA izboljšata učne in spominske sposobnosti ter zavirata nevronsko apoptozo. Vendar pa pri mladičih pozitivno vplivajo na kognitivne in motorične sposobnosti, olajšajo proces šolanja in spoznavanja sveta.

Fosfolipidi so še posebej pomembni za jetra, saj so membrane hepatocitov sestavljene iz kar 65 % fosfolipidov. Zavirajo procese fibroze v jetrih, podpirajo njihovo regeneracijo, sodelujejo pa tudi pri prebavi maščob in absorpciji v njih raztopljenih vitaminov.

Astaksantin je eden najmočnejših antioksidantov. Nevtralizira toksine in veže proste radikale, ki poškodujejo telesne celice. Podpira pravilno delovanje organa vida. Poveča proizvodnjo limfocitov in tako podpira imunski sistem. Pomirja vnetja v telesu in pospešuje regeneracijo tkiv. Ima močan učinek proti raku.

Holin sodeluje pri vzdrževanju pravilne strukture celic, ima lastnosti, ki spodbujajo živčni sistem. Poleg tega podpira in obnavlja jetra, nadzoruje delovanje mišic in dihal. Prav tako podpira delovanje srca in delo možganov, povezano s spominom.

Krilovo olje v kapsulah Game Dog Krill Oil je bilo podvrženo številnim kvalitativnim analizam. Certifikat kakovosti izključuje možnost prisotnosti težkih kovin in drugih nečistoč v izdelku, kar zagotavlja varno uporabo.

Vse snovi, ki so prisotne v izdelkih Game Dog Performance Nutrition, so najvišje kakovosti
in izpolnjujejo standarde Human Grade.

Sestava
Krilovo olje Euphausia superba 500mg
Sestava lupine
Ribja želatina, glicerol. Povprečna teža kapsule je 695 mg
Odmerjanje
1 kapsula na vsakih 10 kg telesne teže živali. Psi, ki tehtajo manj kot 10 kg - 1 kapsula na dan. 
                                                           Psi, težji od 40 kg - 4 kapsule na dan. 
Opombe
V primeru diagnosticiranih bolezni srca, ledvične ali jetrne insuficience se posvetujte s svojim veterinarjem za
ciljni odmerek.
Paket 60 kapsul


#10
11 Izdelkov
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: