NOVO!! Ani Flexi+ 500g v prahu - Kolagen, Odlično za sklepe, hrbtenico
  • NOVO!! Ani Flexi+ 500g v prahu - Kolagen, Odlično za sklepe, hrbtenico
  • NOVO!! Ani Flexi+ 500g v prahu - Kolagen, Odlično za sklepe, hrbtenico
  • NOVO!! Ani Flexi+ 500g v prahu - Kolagen, Odlično za sklepe, hrbtenico

NOVO!! Ani Flexi+ 500g v prahu - Kolagen, Odlično za sklepe, hrbtenico

62,10 €
Zadnji izdelki v trgovini Količina
0 review(s)

-  Podpira zdravljenje displazije sklepov

-  Zavira napredovanje degeneracije v sklepih in hrbtenici (spondiloza)

-  Izboljša gibljivost in prožnost sklepov

-  Podpira mladiče z nepravilnostmi v razvoju sklepnega hrustanca

-  Lajša simptome kolapsa sapnika

-  Zmanjšuje bolečino

-  Hrani hrustanec v telesu  

Sklepi in kosti

pa_stawy.png

Odrasli psi

Starejši psi

Mladički

AniFlexi + je inovativno prehransko dopolnilo z več sestavinami za pse, ki podpira pravilno delovanje lokomotornega sistema. Aktivne sestavine izdelka zmanjšujejo vnetja in bolečine v hrustancu ter izboljšujejo prožnost in gibljivost sklepov. Redna uporaba pripravka pozitivno vpliva na delovanje mišično-skeletnega sistema in preprečuje degenerativne spremembe v sklepih.

Priporočljivo za: živali z degenerativnimi boleznimi sklepov in hrbtenice, mlade pse v obdobju intenzivne rasti z nepravilnostmi v razvoju sklepnega hrustanca in starejše.

Aktivne sestavine
Vsebina v 1 g
Hidroliziran kolagen 500 mg
Kolagen tipa II 10 mg
Hialuronska kislina 10 mg
Glukozamin sulfat 200 mg
Kondroitin sulfat 100 mg
Bosvelija serata 100 mg
MSM (metil-sulfonil-metan) 50 mg
vitamin C 30 mg

Napredna formula pripravka temelji na najkakovostnejših aktivnih sestavinah :

Hidroliziran kolagen - osnovna beljakovina, ki gradi sklepni hrustanec, kite in vezi. Kolagen hrani in podpira regeneracijo sklepov in drugih vezivnih tkiv v telesu. Zagotavlja proste aminokisline, peptide in kolagenska vlakna, ki so potrebna za sintezo kolagena v telesu. Z rednim dopolnjevanjem izboljša gibljivost in gibljivost sklepov ter vidno zmanjša bolečine pri osteoartritisu in hrbtenici. Vsebuje kar 4 vrste kolagena: I, II, V in XI.

Nativni kolagen tipa II - najpomembnejša vrsta kolagena za sklepni hrustanec. Lahko predstavlja več kot 50 % suhe teže hrustanca. Zmanjšuje bolečino in vnetje v sklepih.

Hialuronska kislina - glikozaminoglikan, ki ga pogosto najdemo v organizmih živali, zlasti v sinovialni tekočini. Zagotavlja pravilno viskoznost in elastičnost sinovialne tekočine v sklepni kapsuli, s čimer se poveča prožnost sklepa in izboljša gibljivost.

Boswellia Serrata - izvleček Boswellia s errata, ki vsebuje 65 % bosvelične kisline, pomirja težave z skeletnim sistemom. Bosvelinske kisline izboljšujejo prekrvavitev v sklepih, odgovorne pa so tudi za zmanjšanje oteklin, zaviranje vnetja in lajšanje bolečin v sklepih.

MSM – žveplova spojina, ki je osnovni gradnik vezivnega tkiva v telesu. Podpira pravilno delovanje sklepov, pospešuje regeneracijo, ima protivnetne lastnosti in lajša bolečine.

Glukozamin - spodbuja regeneracijo hrustanca in pravilno delovanje sklepov. Poveča količino sinovialne tekočine v sklepni kapsuli, kar bistveno zmanjša bolečino in olajša gibanje.

Hondroitin - je ena od sestavin sklepnega hrustanca. Spodbuja rekonstrukcijo sklepnega hrustanca in odpravlja trenje med kontaktnimi, gibljivimi deli sklepov.

Vitamin C - potreben za sintezo kolagena in preprečuje njegovo degeneracijo v telesu.

Vse snovi, ki so prisotne v izdelkih Game Dog Performance Nutrition, so najvišje                               kakovosti in izpolnjujejo standarde Human Grade.

Sestava

Hidroliziran kolagen (goveji), glukozamin sulfat (iz morskih rakov), hondroitin sulfat (goveji), izvleček boswellia serrata (bosvelična kislina - 65%), metilsulfonilmetan (MSM), vitamin C (L-askorbinska kislina), hialuronska kislina, nedenaturirana tip II (izvlečen iz perutninskih prsi).

Odmerjanje

Podpora pri motnjah v delovanju sklepov: 5 g (1 merica) na vsakih 30 kg telesne teže psa najmanj 30 dni ali dokler simptomi ne izginejo. Nato lahko odmerek zmanjšamo na 2,5 g (1/2 mere) na vsakih 30 kg telesne teže. Del izdelka pred serviranjem zmešajte s hrano. 1 merica v paketu vsebuje 5 g izdelka.

 

Teža  500 g

#8
1 Izdelek
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: