Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  33/22
  • Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  33/22
  • Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  33/22

Game Dog Islandsko ribje olje 250ml 33/22

31,05 €
Količina
0 review(s)

INDIKACIJE

⇒ Deluje nevroprotektivno

⇒ Deluje analgetično in protivnetno

⇒ Podpira zdravljenje degenerativnih in kožnih bolezni (atopija, seboreja)

⇒ Krepi srce in krvožilni sistem

⇒ Pomirja potek kožnih alergij

⇒ Izboljša stanje dlake in kože

⇒ Izboljša delovanje ledvic

Prehransko dopolnilo za pse obogati prehrano z visoko absorbiranimi maščobnimi kislinami: EPA in DHA iz družine Omega-3.

Vsebina stekleničke je koncentrat olja divjih morskih rib: slaniki, preslice, šmarnice, skuše, peščenke, ki je odličen vir Omega-3 maščobnih kislin.

Aktivne sestavine v 1 g
Omega 3 maščobne kisline 55 %
Eikozapentaenojska kislina (EPA) 330 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 220 mg
mešanica tokoferolov 1 mg

Zaradi visoke koncentracije EPA in DHA se Game Dog Iceland Fish Oil 33/22 priporoča kot podpora pri zdravljenju bolezni psov, npr. odpoved ledvic ali jeter, težave s krvožilnim sistemom, degeneracija sklepov, nagnjenost k alergijam, nevrodegenerativne spremembe, zmanjšana imunost. Uporaba izdelka je priporočljiva tudi ob občasnem menjavanju dlake in prekomernem izpadanju dlake.

Visoka vsebnost EPA in DHA v 1 ml olja vam omogoča dopolnjevanje omega-3 kislin, ne da bi bistveno povečali kalorično vsebnost pasjih obrokov, kar je pomembno v primeru nekaterih bolezni ali prekomerne teže, ki zahtevajo omejitev vnosa kalorij v prehrani. .

Zaradi visoke vsebnosti EPA in DHA maščobnih kislin izdelek podpira zdravljenje:

odpoved ledvic in jeter, bolezni srca, nevrodegenerativne spremembe, vnetja sklepov in hrbtenice. Pomaga pri zdravljenju kožnih bolezni s srbečico: seboreje, atopije in blaži alergijske reakcije.

Zdravilne lastnosti EPA in DHA igrajo pomembno vlogo v prehrani psov. Podpirajo delovanje srca in obtočil, pozitivno vplivajo na živčni sistem, skrbijo za pravilno prevajanje impulzov, ki so odgovorni za pravilno delovanje mišic. Izboljšajo stanje kože in las. Imajo analgetični in protivnetni učinek, uporabljajo se pri zdravljenju degeneracije mišično-skeletnega sistema in kožnih bolezni.

Dodatek omega-3 kislin podpira učne in spominske sposobnosti pri starejših, zavira nevronsko apoptozo med nevrodegenerativnimi boleznimi in procese, povezane s staranjem telesa. V prehrani brejih in doječih psic ter mladičev EPA in DHA kisline vplivajo na živčni sistem, kognitivne in motorične sposobnosti mladičkov ter tako olajšajo njihovo kasnejše šolanje in spoznavanje sveta.

Dodatek ni vir vitaminov A in D

Olje, prisotno v ribjem olju Game Dog Iceland, je bilo podvrženo vrsti kvalitativnih analiz. Certifikat kakovosti izključuje prisotnost težkih kovin in drugih nečistoč v izdelku, kar zagotavlja varnost uporabe.

Vse snovi, ki so prisotne v izdelku Game Dog Iceland Fish Oil, so najvišje kakovosti

in ustrezajo standardom človeške prehrane (Human Grade).

Sestava: ribje olje 99%, mešani tokoferoli (antioksidant): 1mg/g

Odmerjanje: 1 črpalka odmeri 0,5 ml olja. Preventivno se priporoča: 0,5 ml olja na vsakih 10 kg telesne teže živali. Psi, težji od 10 kg - 0,5 ml, psi, težji od 40 kg - 2 ml

Pakiranje: 250 ml

Analitična sestava surova olja in maščobe 99,9 %, beljakovine 0 %, surova vlaknina 0 %, surovi pepel 0 %

Shranjevanje: Rok uporabnosti po odprtju embalaže je 90 dni. Izdelek hranite v hladilniku.

Komentarji: V primeru dopolnjevanja pri ugotovljenih nevrodegenerativnih boleznih, kožnih, jetrnih, ledvičnih ali miokardnih boleznih ter pri vnetju sklepov je treba dnevni odmerek podvojiti ali dozirati po navodilih veterinarja.

#15
3 Izdelkov
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: