Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  18/12
  • Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  18/12
  • Game Dog Islandsko ribje olje 250ml  18/12
  • Na razprodaji!

Game Dog Islandsko ribje olje 250ml 18/12

27,40 €
Količina
0 review(s)

INDIKACIJE

⇒ Zdravstvena preventiva psov

⇒ Deluje nevroprotektivno

⇒ Deluje analgetično in protivnetno

⇒ Pomirja potek kožnih alergij

⇒ Krepi srce in krvožilni sistem

⇒ Izboljša stanje dlake in kože

Prehransko dopolnilo za pse obogati prehrano z visoko absorbiranimi maščobnimi kislinami: EPA in DHA iz družine Omega-3.

Vsebina stekleničke je koncentrat olja divjih morskih rib: slaniki, preslice, šmarnice, skuše, peščenke, ki je odličen vir Omega-3 maščobnih kislin.

Active ingredients in 1 g
Omega 3 fatty acids 55 %
Eicosapentaenoic acid (EPA) 180 mg
Docosahexaenoic acid (DHA) 120 mg
mixture of tocopherols 1 mg

Game Dog Iceland Fish Oil 18/12 se priporoča kot preventivni zdravstveni ukrep za pse vseh starosti, npr. mladiči v obdobju odraščanja, odrasli psi: športni, delovni, plemenski psi in psice za vzrejo.

Pri psih, ki jim zaradi zdravstvenega stanja (npr. osteoartritis, odpoved ledvic, srbeče kožne bolezni, alergije, atopija, povečano izpadanje dlake) priporočamo povečanje količine EPA in DHA v prehrani, priporočamo > islandske ribe Olje 33/22< , ki ima višjo koncentracijo omega-3 kislin na mililiter.

Vpliv EPA in DHA na psa

Zdravilne lastnosti EPA in DHA igrajo pomembno vlogo v prehrani psov. Podpirajo delovanje srca in obtočil, pozitivno vplivajo na živčni sistem, skrbijo za pravilno prevajanje živčnih impulzov, ki so odgovorni za pravilno delovanje mišic. Izboljšajo stanje kože in dlake. Imajo analgetični in protivnetni učinek, uporabljajo se pri zdravljenju degeneracije mišično-skeletnega sistema in kožnih bolezni.Obogatitev prehrane psov vseh starosti z omega-3 maščobnimi kislinami podpira delovanje imunskega sistema.

Dopolnjevanje z omega-3 kislinami podpira delovanje živčnega sistema pri starejših psih, upočasnjuje apoptozo nevronov med nevrodegenerativnimi boleznimi in procesi staranja. V prehrani brejih in doječih psic ter mladičkov EPA in DHA pozitivno vplivata na živčni sistem, kognitivne in motorične sposobnosti mladičkov ter tako olajšata njihovo nadaljnje šolanje in spoznavanje sveta.

Dodatek ni vir vitaminov A in D

PROZDRAVSTVENI UČINEK KISLIN EPA IN DHA 

Olje, prisotno v ribjem olju Game Dog Iceland, je bilo podvrženo vrsti kvalitativnih analiz. Certifikat kakovosti izključuje prisotnost težkih kovin in drugih nečistoč v izdelku, kar zagotavlja varnost uporabe.

Vse snovi, ki so prisotne v izdelku Game Dog Iceland Fish Oil, so najvišje kakovosti

in ustrezajo standardom človeške prehrane (Human Grade).

Sestava: ribje olje 99%, mešani tokoferoli (antioksidant): 1mg/g

Odmerjanje: 1 črpalka odmeri 0,5 ml olja.Preventivno se priporoča: 1 ml olja na vsakih 10 kg telesne teže živali. Psi, težji od 10 kg - 1 ml, psi, težji od 40 kg - 4 ml

Pakiranje250 ml

Analitična sestava: surova olja in maščobe 99,9 %, beljakovine 0 %, surova vlaknina 0 %, surovi pepel 0 %

Shranjevanje: Rok uporabnosti po odprtju embalaže je 90 dni. Izdelek hranite v hladilniku.

Komentarji: V primeru dopolnjevanja pri ugotovljenih nevrodegenerativnih boleznih, kožnih, jetrnih, ledvičnih ali miokardnih boleznih ter pri vnetju sklepov je treba dnevni odmerek podvojiti ali dozirati po navodilih veterinarja.

#14
5 Izdelkov
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.

1 drugi izdelek v isti kategoriji: