NOVO! Omega Forte 120 kps
  • NOVO! Omega Forte 120 kps
  • NOVO! Omega Forte 120 kps
  • NOVO! Omega Forte 120 kps
  • NOVO! Omega Forte 120 kps

NOVO! Omega Forte 120 kps

27,40 €
Količina
0 review(s)

⇒ Krepi srce in obtočni sistem

⇒ Podpira regeneracijo jeter

⇒ Ima nevroprotektivni učinek

⇒ Ima analgetične in protivnetne učinke

⇒ podpira zdravljenje degenerativnih in kožnih bolezni (atopija, seboreja)

⇒ Pomirja potek alergij

⇒ Izboljša stanje dlake in kože

Dopolnilna hrana za pse. Vsebina kapsul je koncentrat ribjega olja (losos, skuša, sled, sardela, sardon), ki je odličen vir omega-3 kislin.

Active ingredients in 1 capsule
Omega 3 fatty acids 30%
Eikozapentaenojska kislina (EPA) 180mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 120mg
Vitamin E 2mg

Game Dog Omega Forte priporočamo za: mladičke, odrasle, aktivne in športne pse.

Še posebej priporočljivo za: športne in delovne pse, rastoče mladičke, plemenske pse in plemenske psice, pse z zmanjšano imuniteto in nagnjene k alergijam, pse, ki trpijo zaradi degenerativnih bolezni sklepov in hrbtenice.

Zaradi visoke vsebnosti EPA in DHA maščobnih kislin izdelek podpira zdravljenje: odpovedi ledvic in jeter, bolezni srca, nevrodegenerativnih sprememb, vnetja sklepov in hrbtenice. Pomaga pri zdravljenju kožnih bolezni s srbenjem: seboreja, atopija in pomirja alergijske reakcije.

Zdravilne lastnosti EPA in DHA igrajo pomembno vlogo v prehrani psov. Podpirajo delo srca in cirkulacijskega sistema, pozitivno vplivajo na živčni sistem, zagotavljajo pravilno prevajanje impulzov, ki so odgovorni za pravilno delovanje mišic. Izboljšajo stanje kože in dlake. Imajo analgetične in protivnetne učinke, ki se uporabljajo pri zdravljenju degeneracije mišično-skeletnega sistema in kožnih bolezni.

Dopolnjevanje z omega 3 kislinami podpira sposobnosti učenja in spomina pri starejših, zavira nevronsko apoptozo med nevrodegenerativnimi boleznimi in procesi, povezanimi s staranjem telesa. Pri prehrani brejih in doječih psic in mladičkov EPA in DHA kisline vplivajo na živčni sistem, kognitivne in motorične sposobnosti mladičkov in tako olajšajo njihovo nadaljnje usposabljanje in spoznavanje sveta.

Dodatek ni vir vitaminov A in D

Olje, ki je prisotno v kapsulah Game Dog Omega-3, je bilo podvrženo vrsti kvalitativnih analiz. Certifikat kakovosti izključuje prisotnost težkih kovin in drugih nečistoč v izdelku, kar zagotavlja varnost uporabe.

Vse snovi, ki so prisotne v izdelku Game Dog Omega-3, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo prehranske standarde ljudi

(človeški razred)

Sestava:   ribje olje 1000mg, antioksidant - vitamin E 4mg

Sestava lupine: želatina, glicerol. Povprečna teža kapsule 1415,5mg

Profilaktično (preventiva): 1 kapsula na vsakih 20 kg telesne teže. Uporabljajte vsaj 2 meseca. 

(Profilaktično zdravljenje ali preventivna terapija, je vsaka vrsta terapije ali zdravljenja, namenjenega izboljšanju ali ohranjanju zdravja)

Odpoved ledvic ali jeter, bolezni srca, nevrodegenerativna stanja, dermatitis in artritis: 1 kapsula na 10 kg telesne teže.

Psi, ki tehtajo več kot 40 kg - 4 kapsule na dan. Priporočljivo je, da ga uporabljate najmanj 2 meseca. V primeru diagnosticiranih kroničnih bolezni se je treba posvetovati z veterinarjem o ciljnem odmerku in trajanju dopolnjevanja.

Pakiranje: 120 kapsul

Analitska sestava surova olja in maščobe 99,9%, beljakovine 0%, surove vlaknine 0%, surovi pepel 0%

Nov izdelek
#13
4 Izdelkov
Zaenkrat še ni mnenj kupcev.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: